Gratis Aanmelden

Afspreken met rijpe milf (31)

Thaimy (31)

Ik zoek een man met een hart van goud, joviaal, lief, onderhoudend en spontaan zijn de kenmerken waarover je moet beschikken. Mijn vriend zal ons niet in de weg staan, de keren dat ik hem ontmoet zijn op één hand te tellen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Thaimy
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Katwijk
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Atletisch
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Afspreken met rijpe milf Thaimy van 31 uit Katwijk, Zuid-Holland
Marilen (67)
★★★★☆
Het leven kan soms veel doornen hebben, de laatste doornen ben ik verloren. Dit betekent dat het leven alleen maar mooier kan worden, niets houd mij daarom meer tegen om nog de leuke lieve man te vinden.
Afspreken met bejaarde oma
Susli (67)
★★★★☆
Ik ben een rustige vrouw, die al weer een tijd alleen is. Ik kan genieten van een goed boek of van een puzzel van meer dan 1000 stukjes. Dan word ik helemaal zen.
Daten met oude oma
Klaaszien (66)
★★★★☆
Sinds jaren ben ik al weer vrijgezelle maar wil er toch nog een draai aan geven in mijn leven. Het is namelijk best saai om alles alleen te moeten doen en ervaar ook eenzame momenten. Laat maar een lief berichtje achter als je interesse hebt.
Daten met sexy oma
Bibarb (50)
★★★★☆
Ga als het lekker weer is graag naar het strand, ben dol op de natuur en loop graag naakt in huis. Ben gewoon echt een natuurmens en het lijkt me leuk iemand tegen te komen met dezelfde interesses. Mijn man wil er niks van weten helaas. Dus ben jij iemand die het wel wat lijkt om samen naar het naaktstrand te gaan of heb je andere plannen stuur me dan gerust een berichtje. Mannen die geen foto's hebben liever niet reageren, zie toch wel graag met wie ik praat.
Contact met oudere dame
Jullitte (61)
★★★★☆
Hallo leuke gezellige mannen, hier ben ik dan. Ik heb van mijn vriendin gehoord dat er hier leuke mannen zijn dus ik kom een kijkje nemen.
Vrijen met oude oma
Xoso (62)
★★★★☆
Zie er misschien uit als een nette huisvrouw maar laat je nooit niet bedonderen door het uiterlijk want ik heb ook zeker weten mijn stoute kanten. Misschien wel meer dan je denkt.
Sexdate met bejaarde oma
Dinte
★★★★★★★★★☆
Goedendag, ik heb een klein timmerklusje voor een handige man en qua beloning had in gedachten iets met mijn handen... Misschien kun je je er al iets bij voorstellen?
Timmerklus (Klus van half uur)
Anne-Marij
★★★★★★★★★☆
Ik ben bereid om heel ver te gaan qua vergoeding als iemand mijn hele tuin eens kan opknappen... Er mnoet veel gebeuren, dus twee heren mogen het ook doen.
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
Vayen
★★★★★★★★★★
Is hier iemand die een beetje verstand heeft van printers..? Is deze foto overtuigend genoeg om je naar mij te komen en mijn printer aan de praat te krijgen..?
Printer repareren (Klus van half uur)
Anissa
★★★★★★★★★☆
Wie komt mijn tuintje eens aanharken? Dan mag je daarna met mijn borsten spelen. LEt op: heel veel mannen willen met mijn dikke tieten spelen, maar ik sta dat zelden toe!
Tuin harken (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten